Yulaf Sütü Tarifi

  
Badem ve soya’dan sonra, üçüncü favori içeceğim yulaf sütü. Hem ekonomik, hem de yapması oldukça kolay olan bu sütün tadı da nefis. Biraz tarçın ile tadını daha da zenginleştirebilirsiniz.

1 su bardağı yulaf ezmesi
4 su bardağı su
1 yemek kaşığı toz hindistancevizi
Tarçın

Bütün malzemeleri blendır’a koyup, yulaflar tamamen ezilene kadar birkaç dakika karıştırın. Daha sonra sütü temiz bir tülbent veya bez kesenin içine döküp iyice sıkarak posasından ayırın. Yulaf sütünüz hazır. Sütü kıvamlı bulursanız üzerine biraz daha su ekleyip açabilirsiniz.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s